OPENINGSTIJDEN 

 Op zaterdag 
20 april 2019
gaat ons ijsterras
weer open!

Dinsdag t/m zondag
geopend van
13.00 tot 19.00 uur.
Maandag gesloten.

U bent
van harte welkom !

****** 

Tot ziens
bij ijs- en versboerderij
De Veldweide!

*******

Boerenijs

IJSTERRAS

Het terras op ons boerenerf is de plek bij uitstek om uw smaakpapillen aangenaam te verrassen. Gewoon lekker genieten van de met zorg gemaakte ijscoupes, ijshoorntje of van een verse kop koffie. Proef ook de ongedwongen en gezellige sfeer bij de Veldweide.

Ondertussen hoort u de welbekende geluiden die op een boerderij thuishoren: loeien van de koeien, kalfjes die zich laten horen, kakelende kippen en het mekkeren van de geit. Tevens nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op de boerderij. De kinderen kunnen kennismaken met de kalfjes en de andere boerderijdieren, rondcrossen op een skelter of ‘werken’ met een speelgoedtractor. Dus een gezellig uitje voor jong en oud!

U kunt er ook voor kiezen om bij de pipowagen aan de voorkant van de boerderij een ijsje te bestellen. (De pipowagen is alleen op zondag open) U kunt dan een keuze maken uit 24 smaken ijs met eventueel slagroom op een hoorntje of in een ijsbeker.

Hebt u een dieet of allergie? Geef dit dan tijdig aan ons door zodat wij, indien mogelijk, een passend ijsje kunnen scheppen. Ook als u een kleine portie wilt, is dat mogelijk. Geeft u dit ook door aan één van onze medewerkers. 

L_kunstwerk22991_1jongens met het ijsjelogo de veldweide