OPENINGSTIJDEN 

De openingstijden van de winkel én ons ijsterras zijn:
van 18 april 2018
t/m 30 september 2018:
dinsdag t/m zondag
van 13.00-19.00 uur
(maandag gesloten).

Wij zijn gesloten van oktober t/m maart!

********
Tot ziens
bij De Veldweide!
*******

** NIEUWS **  ** NIEUWS**  ** NIEUWS **  ** NIEUWS **  ** NIEUWS **  ** NIEUWS**

Op deze pagina leest u nieuws van Ijs- en versboerderij de Veldweide. Dit kan nieuws zijn over een nieuw soort ijs, een nieuwe actie of zomaar een nieuwtje dat wij graag met u willen delen. Deze nieuwtjes kunt u ook volgen via onze facebookpagina. Like deze pagina https://www.facebook.com/develdweide.sevenum en blijf op de hoogte!


 30 oktober 2017 | OPENINGSTIJDEN

Vanaf 30 oktober 2017 is onze winkel en ijsterras weer gesloten voor dit jaar. In de periode oktober tot eind april wordt er heel veel aandacht besteed aan de produktie van onze hemelse modder voor levering aan onze klanten. Waar deze heerlijkheden, ons ijs en of hemelse modder, te verkrijgen zijn buiten onze openingstijden, leest u bij contact. Vanaf 30 april 2018 staan wij weer voor u klaar in ons gezellig winkeltje en natuurlijk op onze ijsterras.


15 SEPTEMBER 2016 | NIEUWS OVER VERANDERING

Hesse ut al gehuurd??????
De Veldweide in un passend jeske!!!
Het is u u wellicht al opgevallen: de laatste jaren zijn de activiteiten van onze ijs- en versboerderij steeds verder toegenomen. Hierdoor groeit De Veldweide gaandeweg uit zijn jasje. Dus voordat de knopen eraf springen, hebben we er enkele doorgehakt....... lees hier het hele artikel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 november 2015 | NIEUW VERKOOPPUNT HEMELSE MODDER  

WP_20151118_13_46_37_Pro

Met trots kondigen wij aan onze varianten van Hemelse Modder ook verkrijgbaar zijn bij de Jumbo in Sevenum. Met ingang van 17 november 2015. Heeft u vragen over de Hemelse Modder? Onze medewerkers staan u in onze winkel De Veldweide graag te woord.


 25 september 2015 | HEMELSE MODDER EEN GODSGESCHENK 

De geur van vanille vult de ruimte waar tegelijkertijd het geluid van een enorme mixer praten haast onmogelijk maakt. We zijn in het domein van Carly Verstegen, samen met echtgenoot René de drijvende kracht achter ijs- en vers boerderij De Veldweide in Sevenum. Wilt u meer lezen? Klik dan op deze link 

Hemelse modder een godsgeschenk correctie.pdf